Samen koken, op uw eigen locatie...

Kooklokaal heeft een vrolijke uitstraling waarbij iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Keukenschort om en na de introductie aan de slag. In uw keuken zorgen wij dat alles klaarstaat , aan de slag om een heerlijk resultaat te koken. Er is voldoende begeleiding van koks voor uw gasten. Na de workshop gaat u gezamenlijk aan tafel om te genieten van het resultaat. Alle deelnemers krijgen de recepten.

Bij alle kooklessen en workshops gebruiken wij simpele recepturen, lokale ingrediënten en veel wereldse invloeden. Zo komen onze recepten uit alle werelddelen en koken wij gerechten zoals in het land van oorsprong. Natuurlijk gebruiken wij veel lokale, biologische ingrediënten en bijzondere specerijen uit het land van herkomst.

Plezier in koken en genieten van het resultaat staan bij ons voorop! Afhankelijk van uw wensen kookt uw zelfsamengestelde groep een brunch, lunch, borrel of diner; simpel gedekte tafels; diner in buffetvorm ; Koken met een groep heeft heel veel menu's waar u uit kan kiezen. Geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardags- of trouwfeest, vanaf 6 personen mogelijk, max. 60 personen.

Themaworkshops worden meerdere keren per jaar gegeven. Wisselende keukens voor inspiratie met specifieke ingredienten en gerechten. Doe mee met één of meerdere personen.

Bent u beginner of liefhebber van koken? Tijdens onze kookles leert iedereen veel basisvaardigheden en diverse kooktechnieken. Opgedeeld in zeven lessen: Snijden, Soepen, Sauzen, Groente, Vlees,Vis en Desserts. Meerdere keren per jaar. De serie wordt ook als Privekookles gegeven op een tijd dat het u uitkomt.

Koken met een groep

Samen wat lekkers koken, gezellig wijn proeven en genieten van het resultaat. Met collega’s, vrienden of familie koken is een verrassende beleving. Leuk, lekker en leerzaam. Ook voor...

Bekijk

Themaworkshop

Laat je door een voedingskundige inspireren en leer lekker koken en  gezond eten. Kookpraktijk geopend vanaf oktober 2015 Ons voedingsadvies is voor iedereen die lekker en gezond wil...

Bekijk

Kookles

'Niets leuker dan de passie overbrengen van het plezier dat koken je kan geven'. Kooklokaal is ooit gestart om kennis en plezier van koken te delen. Wat is er nu wel en niet waar van de...

Bekijk