Reserveren

Afternoon Tea met theeproeverij

do, vr, za, zo
tussen 10.00 - 16.00 uur
2,5 uur
vanaf € 39,50 p.p. incl. thee
8 - 60 personen
Theeproeverij met losse thee
OP UW EIGEN LOCATIE

Bereid zoete en hartige gerechten op uw eigen locatie met oven, en maak gebruik van onze mengapperatuur, vormen en praktische tips. Scones met zelfgemaakte aardbeienjam, sandwiches met avocado, ei en tuinkers, quiche met drie soorten kaas, broodrolletjes met heilbot, cake met kokosglazuur of blinis met gerookte zalm en zure room. En dat is nog maar een greep uit de gerechten van onze afternoon tea menu's   Geheel in stijl neemt u na afloop plaats aan tafel met een vrolijk servies en serveren wij een theeproeverij van verschillende soorten losse thee.

Op alle dagen van de week kan een Afternoon tea plaatsvinden als vrijgezellenfeest, babyshower, bedrijfsuitje of zomaar een groep vrienden. Geschikt voor een gezellige sfeervolle bijeenkomst met culinair karakter in een door uzelf samengestelde groep.

  • Dranken: incl thee, thee en nog eens thee
  • Extra: u krijgt een schort in bruikleen. Na afloop krijgt u de receptuur en neem uw fotocamera mee!

Enthousiast? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

 

*Annuleren kan gratis tot twee weken voor aanvang, hierna berekenen wij 50% van de kosten. Vanaf 48 uur voor aanvang zijn de annuleringskosten 100%. Dit geldt zowel voor het annuleren van de gehele workshop als voor het annuleren van individuele gasten.