Recensies

Wilt u een recensie plaatsen? Klik dan hier.

8.0

Rodeca Systems

Geplaatst op: 27-03-2014

Gisteren een bedrijfsuitje n.a.v. afscheid collega bij het kooklokaal gehad. We hebben een 4-gangen diner gekookt en heerlijk gegeten. Was een zeer geslaagde avond. Elske en Lovepreet hebben erg goed voor ons gezorgd. Bedankt!

Bekijk recensie

10

Daghulp De Gaarde

Geplaatst op: 16-01-2014

Alweer even geleden hebben wij in het kader van een teamuitje een professionele bonbonworkshop gevolgd in het Kooklokaal. Het was zeer geslaagd en de bonbons waren heerlijk!

Veel dank!

Bekijk recensie

9

Maria Montessorischool

Geplaatst op: 20-12-2013

Wij hebben met 32 teamleden een 'kerst'uitje bij jullie gehad.

Het was een zeer geslaagde avond. Bedankt!

Bekijk recensie

9

Abvakabo FNV

Geplaatst op: 16-12-2013

Wij hebben een hele gezellige kookworkshop gehad. Begeleiding, locatie en materiaal was erg goed, het eten heerlijk en de sfeer optimaal. Bedankt!

Bekijk recensie

8.5

CAK

Geplaatst op: 20-11-2013

Wij waren op zoek naar een vergaderlocatie met een minder clinisch uiterlijk. En dat is gelukt! Een prima ontspannen sfeer met voldoende faciliteiten. Na afloop van een intensief programma, heerlijk aan de wijn en gezamenlijk proberen een maal te...

Bekijk recensie

10

Albert Heijn De Blauwe Kamer

Geplaatst op: 14-11-2013

Top dag. In de middag ontspannen kunnen vergaderen en aansluitend met 50 personen een fatastisch maal bereid en in het restaurant gedeelte gedineerd.

Zeer gastvrij, ontspannen, leuk team en een warme lokatie die het huiskamer gevoel geeft.

Bekijk recensie

10

verjaardagsfeestje groep 8

Geplaatst op: 17-10-2013

Een kinderfeestje bij Kooklokaal is wel een beetje prijzig, maar heel leuk om er een verjaardagsfeestje voor achtstegroepers te vieren. De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en professioneel. Het werd echt een leuk feestje.

Groeten, Ingeborg

Bekijk recensie